Projekt og fabriksflytning

Specialtransporter

Overbredde og sværgods til og fra hele Østeuropa udgør en væsentlig del af ICT Logistics A/S' forretning. I mange tilfælde indgår vi i projekterne tidligt i forløbet. Vi er behjælpelige med forhold i relation til myndigheder og ruteplanlægning, så vores kunder oplever en optimal afvikling af transport og logistik.

 

Olieindustrien

Vi løser en række opgaver for olieindustrien i blandt andet Rusland, Kazakhstan og Azerbaijan. Vi leverer blandt andet boreudstyr og andet udstyr, der er nødvendigt for at holde en olie- eller gasproduktion kørende 24 timer i døgnet året rundt.

 

Fabriksflytninger

Under flytning af hele fabriksanlæg fra blandt andet Danmark til forskellige destinationer i Østeuropa, har vi stået for hele operationen fra fundament fabrik til fundament fabrik inklusiv toldforhold, kran- og skøjtearbejde, tilladelser med mere.

 

Eksempler:

  • Knauf GmbH, flyttede fabrikken til RUS-Novomoskovsk, hvor hele projektet bestod af 140 læs, som skulle flyttes indenfor 90 dage.

  • Flytning af hele fabriksanlæg for N.P. Utzon A/S, Fredericia, Hampidjan, Island og Randers Reb A/S til henholdsvis Siauliai og Alytus i Litauen.